Litet rim från Lilla O.

Letade efter en helt annan sak i datorn och hittade denna gamla roliga text som avslutas med ett par rader om pappa Ludde. 🙂

"Natten har så mycket mer att bjuda 
Om du inte är snäll så kommer jag att ljuda

Älskar dessa vibbar som de gamla trubadurerna ger
Och ju mer jag lyssnar, ju mer jag ser

Jag saknar min far
Säg mig, vad var han för en karl?

Det vore kul att se dig Jan
Jag hatar att du alltid köpte en rutten banan”

Det roliga med sista meningen om bananen är att jag verkligen minns hur han i luckan till Pressbyrån (japp, så gammal är jag, att det var en lucka dit! 😉 ) bad om den brunaste bananen som fanns. Tjejen i luckan tyckte han var konstig och jag likaså och skämdes. 😦 Men det var en typisk Ludde-grej. ‘De var ju godast, och dessutom ville ingen annan ha dem” var hans förklaring. 😉 😀

/Lilla O.

 

Annons

Kommentera mer än gärna! ♥ Tack!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: