Livet är förunderligt

Häromdagen så såg jag ett par fina bilder i en grupp som jag tror heter ‘Det gamla Stockholm’ på Facebook. Och av någon anledning tittade jag knappt på bilderna särskilt mycket, vilket jag brukar göra, utan jag började scrolla och läsa lite kommentarer. Inte av någon speciell anledning alls, men ibland gör jag så, för det är så intressant hur folk kommenterar ibland. Och kanske skriver de om var bilden är tagen, vilka minnen de har av stället osv.
Och så hajade jag till!
Där var ett namn jag hört om i så många år. Ett namn kopplat till min pappa Ludde.
Han skrev att han hade bott i närheten av ett av fotona (på samma gata som jag!), som jag denna gång knappt tittat närmare på. Så ovanligt. Och att jag hittade honom där! I en tråd som inte ens handlade om Solna egentligen. Ödet säger jag bara. Det var dags för oss att hitta varandra nu helt enkelt.
Sagt och gjort. Jag skrev till honom att jag tror att han kände min pappa och att vi nog bott på samma gata. Och nu har vi skrivit lite meddelanden och jag inväntar bland annat en konstig dikt som pappa skrivit på skivan som de båda spelade på. haha, ser så fram emot detta!

Och nu ska jag försöka hitta en bild som aldrig tidigare är publicerad på denna sida.
Rotar…
Yes! Found it! Det blev fyra bilder.
Jag hade till och med (smart nog) döpt en av bilderna med hans namn, då mamma trodde det var han, kul! Så nu ska jag bara få det bekräftat av personen själv. 🙂

Välkommen till en middag i trädgården på Furugatan 9 i Gamla Hagalund, från den svunna tiden, extremt tidigt 70-tal med andra ord.

Annons

2 tankar om “Livet är förunderligt

  1. Neta skriver:

    Lasse o Åke ❤️❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera mer än gärna! ♥ Tack!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: