Vila i frid Larry

Som några vet så har jag och min bror samma mamma men olika pappor.
Att min gick bort 1983 är ingen nyhet i och med denna sida anar jag.

Tyvärr så fick jag det tråkiga och chockartade samtalet av min bror den 20 december om att hans pappa Larry hade dött. Det var väldigt plötsligt, och för att säga det lilla bra med det hela, så var det att det verkade ha gått fort för Larry.

Idag var det begravning i Katolska Trefaldighetskyrkan i Jakobsberg med ett efterföljande mysigt och faktiskt ganska glatt farväl (precis som han hade velat ha det!) i Blackeberg med många härliga människor & musik i massor! ♥

Du hade gillat denna dag Larry!
Jag tänkte några gånger:
‘När kommer Larry?’
Men det är väl så man gör innan det verkligen har sjunkit in…

TUSEN TACK alla för den fina dagen idag.
För allt ni fixat och alla som spelade mm.

Larry, I will miss you!
Dina omtänksamma sms och små samtal vi ändå hade de sista åren.
Jag ångar så djupt att vi inte hann ses.

Vila i frid Larry.
♥   ♥   ♥

Annons

2 tankar om “Vila i frid Larry

 1. Roland Myrenblom skriver:

  Hej på er!
  Jag har saknat Larry, som dagligen sms: eller ringde mig. Jag hjälpte Larry att bygga taket över aktern så att vintern inte skulle nå in i båten. Vi var lärarkollegor på IT-Gymnasiet 1999-2001, där lärde jag känna Larry som en trevlig, sällskaplig, omtyckt, positiv, erfaren och uppskattad person.
  Vila i frid Larry!

  Roland Myrenblom
  cd.myrenblom@passagen.se
  070 4736 967

  Gilla

  • Randiga Tankar skriver:

   Hej Roland!
   Och förlåt för et sent svar, men den här sidan har legat lite i dvala länge.
   Kul att du hittade hit i alla fall, och tack för minnen med Larry!
   Jo han var verkligen allt det du säger!

   PS. Jag mailar dig! DS.

   Kram från mig.

   Gilla

Kommentera mer än gärna! ♥ Tack!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: